"Athens Cello Quartet" -ACQ-

"Athens Cello Quartet"                                                 Cello courses

Περιγραφή

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 1-6 Ιουλίου και απευθύνεται σε σπουδαστές βιολοντσέλου. Θα δοθεί έμφαση στα μουσικά σύνολα υπό την καθοδήγηση των καθηγητών.  Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τουλάχιστον 5 ατομικά μαθήματα

Θα σχηματιστεί ορχήστρα βιολοντσέλων στην οποία θα λάβουν μέρος όλοι οι σπουδαστές καθώς και μικρότερα μουσικά σύνολα στα οποία θα εντάσσονται ανάλογα με το επίπεδό τους.

Η πρώτη επαφή με τους καθηγητές θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων, 
εξ΄ αποστάσεως ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, ώστε να σχηματιστεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του μουσικού υλικού.

                Τα ατομικά μαθήματα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες και το απόγευμα ακολουθούν τα ομαδικά. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι καθηγητές θα ασχοληθούν με θέματα τεχνικής και ερμηνείας ώστε να καλυφθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των σπουδαστών. 

Τα μαθήματα, ομαδικά και ατομικά, θα είναι ανοιχτά προς το κοινό, 
τηρώντας πάντα τους υγειονομικούς κανονισμούς.

                Στους σπουδαστές θα δοθεί η δυνατότητα να παίξουν σε συναυλία στο τέλος του σεμιναρίου για την οποία λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν.

                "Επιθυμία μας ως καθηγητές είναι να δώσουμε έμπνευση και καθοδήγηση στους σπουδαστές όχι μόνο όσον αφορά στο βιολοντσέλο αλλά και γενικότερα στην ενασχόλησή τους με την τέχνη της μουσικής, να αναπτύξουμε τα αισθητικά τους κριτήρια και να παρέχουμε εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης του υλικού με το οποίο θα ασχοληθούμε. Τα μαθήματα είναι ανοιχτά ώστε να έχει περισσότερος κόσμος την δυνατότητα να αποκομίσει εμπειρία και γνώση επάνω στο αντικείμενό μας. Με το πέρας κάθε συνάντησης θα δίνεται η δυνατότητα στο κοινό, πρωτίστως στους σπουδαστές που παρακολουθούν ή συμμετέχουν, να εκφράσουν τις απορίες τους ώστε να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις πληροφορίες που δέχτηκαν". 
"Athens Cello Quartet"




Έναρξη προγράμματος 1 Ιουλίου.
Κόστος συμμετοχής 70 ευρώ

(Για συμμετέχοντες που θα συνεχίσουν στα μουσικά σύνολα όλο τον Ιούλιο, το κόστος ανέρχεται στα 15 ευρώ + Εγγραφή 5 ευρώ η οποία θα αφαιρεθεί από την εγγραφή του ακαδημαϊκού έτους 2021 - 2022. Συνολικό κόστος για όλο τον Ιούλιο: 90 ευρώ).

Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία του Ω.Δ.Ές 23810.23101


Σχόλια